Nærområdet

I Solberggrenda får du alt du trenger rett i nærheten.

Sentralt, praktisk og landlig

I Solberggrenda får du alt du trenger rett i nærheten.

Barnehager og barneskole ligger i gåavstand, ungdoms­skole og videregående er en sykkeltur unna. Du har flere matbutikker en kjapp svipptur hjemmefra. Det er gode gangveier og sykkelstier inn til Ski sentrum. Velger du bilen, er du kun fem minutter unna Ski sentrum. Kommunikasjonen er god, det er en bussholdeplass rett i nærheten.

Buss 9 tar deg fra Nygaardskrysset til Oslo Bussterminal på 28 minutter. Når Follobanen åpner i 2022 tar turen til Oslo S 11 minutter. Du får kortere reisevei til Oslo sentrum enn mange som bor sentralt i Oslo – du vil være så kjapt på jobb at det nesten ikke kan kalles pendling.

Skal du på shoppingtur har du flere alternativer å velge mellom – Vinterbrosenteret med sitt innholdsrike tilbud, Ski sentrum med svært godt og variert utvalg av butikker og spisesteder, og Oslo sentrum når du på en halvtime. Du vil likevel oppleve at du bor landlig til, det er kort vei til natur og du får fine landbrukslandskap å hvile øynene på.

Jeg bor her og trives godt. Problemfritt område, samtidig som det er veldig sentralt.

Da Vinci broen

Avstander fra Solberggrenda

I nabolaget vårt er det et godt miljø der alle kan kose seg. Vi har også mye å finne på, blant annet Tusenfryd, Bunnefjorden og supre turområder rett i nærheten.